this visa is the best option for those who need visa for staying in Malaysia.

Benefits
  • All Nationalities
  • Single Entry
  • No Age Limit
  • No dependent visa available
  • 6 Month validity
  • Renewable
  • it takes less than 2 Weeks
  • Must have valid tourist Visa (if overstayed , please contact us )

Documents needed to apply

  • Original Passport
  • Blue background Photo * 1 Pcs

*note: there is no Holding letter for Passport

این ویزا بهترین و سریعترین نوع ویزا می‌باشد*

در صورت وجود مشکلات اقامتی ،با ما تماس بگیرید*

  • تمام ملّیت‌ها به جز نیجریه*

  • ویزای یک بار ورود می‌باشد*

  • بدون محدودیت سنّی*

  • امکان گرفتن ویزای وابسته وجود ندارد*

  • شش ماه اعتبار ویزا*

  • قابل تمدید، در صورت امکان*

  • حد اکثر دو هفته تا انجام کار زمان نیاز است*

  • مخصوص متقاضیانی که با اسپشیال پاس و یا ویزای توریستی ،در مالزی هستند*

:مدارک مورد نیاز

  • اصل پاسپورت*

  • یک قطعه عکس پشت زمینه سفید*

توجه: هیچ رسید یا نامه‌ای در قبال پاسپورت داده نمی‌شود

 

————————————————————————————————————————————————————————————————————

How can we help?

Feel free to ask a question or simply leave a comment.