• All Nationalities
  • Multiple Entry
  • Dependent visa available for spouse and children below 18 (dependent is allowed to work full time)
  • Should apply from Home Country or in a country ,they have visa to stay(not tourist visa)
  • All Courses
  • Offer letter will be done within 45 working days
  • Tuition fees ,depends on course and University is vary between : CAD 10000 to CAD 20000  per year
  • Interview is through phone (if needed)
  • No need IELTS (just an online test in our office in Kuala lumpur )
  • Visa processing : within 45 working days
  • All together within 3 working months will be done
  • Can get PR within 3 years

Our Services :

  • Help to make a reasonable study plan
  • Help to write a good and acceptable resume
  • Check all documents and upload for Canada embassy
  • Help to find a affordable place for living , before reach
  • Free consultancy
  • Airport pickup in Canada
  • Find a job for applicant

Our Service Charge:

  • Principle (main applicant): 4230 USD
  • Each dependent (spouse and children below 18): 1000 USD

Documents Needed to Apply:

  • Passport Full copy
  • Resume
  • White background Photo
  • Police clearance letter
  • Last 2 academic certificate and transcripts
  • 2 recommendation letter from 2 different lecturer in university or high school ,you studied.
  • All documents must be translated in English

 

  • (همه ملّیت‌ها (به جز افغانستان و کشور‌های آفریقایی

  • ویزای مولتیپل

  • ویزای همراه برای همسر و فرزندان با امکان کار به صورت تمام وقت

  • باید از کشور مبدا یا کشور دیگری که در آن ویزای رسمی‌ دارید ، اقدام شود

  • تحصیل در تمام مقاطع و رشته ها

  • آفر لتر دانشگاه در کمتر از ۴۵ روز کاری انجام میشود

  • هزینه تحصیل، بسته به رشته و دانشگاه، بین ۱۰۰۰۰ تا ۲۰۰۰۰ دلار کانادا در سال می‌باشد

  • (مصاحبه از طریق تلفن (در صورت نیاز

  • (بدون نیاز به مدرک آیلتس (تست به صورت آنلاین در دفاتر رسمی‌ ما انجام میشود

  • پروسه ویزا کمتر از ۴۵ روز کاری

  • کل پروسه از اقدام تا گرفتن ویزا کمتر از ۹۰ روز کاری می‌باشد

  • اقامت دائم کانادا را در کمتر از ۳ سال دریافت می‌کنید و در کمتر از ۵ سال پاسپورت کانادا را دریافت می‌کنید

:خدمات ما

  • کمک برای نوشتن پلان تحصیلی‌ قابل قبول برای سفارت

  • کمک در نوشتن رزومه

  • برسی‌ مدارک شما برای سفارت

  • (سرچ و اجاره محل زندگی‌ با قیمت مناسب و نزدیک به محل تحصیل قبل از ورود به کانادا(هزینه اجاره و رهن با متقاضی می‌باشد

  • مشاوره رایگان

  • ترانسفر فرودگاهی در بدو ورود

  • پیدا کردن کار مناسب برای متقاضی و همراه

:هزینه خدمات ما

  • نفر اصلی‌ : ۴۲۳۰ دلار آمریکا

  • هر نفر وابسته (همسر یا فرزند): ۱۰۰۰ دلار آمریکا

:مدارک مورد نیاز

  • اسکن تمام صفحات پاسپورت با کیفیت بالا

  • رزومه

  • عکس پشت زمینه سفید با کیفیت بالا

  • (نامه از پلیس کشوری که زندگی‌ کردید و کشور مبدا (عدم سؤ پیشینه

  • ۲ (مدرک آخر تحصیلی‌ همراه با ریز نمرات (ترجمه شده به انگلیسی‌

  • ۲ نامه معرفی‌ از ۲ استاد در دانشگاه یا دبیرستانی‌ که تحصیل کردید

  • کلیه مدارک به زبان انگلیسی‌ ترجمه شده باشند

  • برای سفارت و دریافت ویزا ، مدارک تمکن مالی و دلایل بازگشت بعد از تحصیل باید تهیه شوند(در زمان مناسب بسته به هر متقاضی ، مشاوران ما مدارک متفاوتی را پیشنهاد میدهند

For more accurate evaluation , please fill up the assessment form ,below :

Please upload your CV in PDF format.